Despre Andrei Cordos

Am 39 de ani şi sunt membru al filialei USR Otopeni, din martie 2019 , în prezent, membru al Alianţei USR PLUS. Deşi am fost in permanenţă preocupat de viaţa politică din România, am ales să mă implic activ în politică odată cu apariția USR.

Am urmat cursurile Universității Transilvania din Brașov, profilul „știința Informării”. Am activat exclusiv în domeniul privat începând cu anul 2002, în domenii conexe vânzărilor , managementului și marketingului.

De 8 ani lucrez pentru o multinațională din domeniul retailului, numărul unu pe piața românească, activând pe poziții de execuție iar ulterior pe poziții de conducere.  

Am participat la numeroase proiecte de succes care au presupus alinierea practicilor companiei la cele mai noi tendințe ale pieții și nu de puține ori am setat direcții și elaborat proceduri care au fost ulterior adoptate și în alte țări în care compania are activitate.

Sunt responsabil și echilibrat, caut întotdeauna inovația și eficiența, sunt adeptul muncii în echipă și am fost implicat de-a lungul timpului în mai multe acțiuni de voluntariat.

M-am mutat în Otopeni în 2017 și sunt convins că orașul nostru merită mai mult.

Proiectul meu pentru Otopeni este sincronizat cu cel al Alianței USR PLUS (o administraţie publică digitalizată şi transparentă, cu o alocare eficientă a banului public, cu o infrastructură rutieră şi pietonală modernă, sănătate, învăţământ şi mediu modern şi de calitate), cu accent pe promovarea sportului în rândul locuitorilor și în special al copiilor si cu transformarea orașului și a împrejurimilor într-o zonă curată și mai puțin poluată.