Despre Bogdan Dorcioman

Am 37 de ani, 2 copii și sunt membru USR Ilfov (Otopeni) din 2016. Am decis atunci să fac pasul spre politică, văzând cu câtă energie lupta Nicușor Dan pentru București și Bucureșteni, totodată fiind conștient că e singurul mod prin care se poate schimba ceva fundamental în societatea noastră.

 

Sunt născut în Bistrița, mutat în București în 1986, iar în 2015, când am terminat construcția casei, m-am mutat în Otopeni.

 

Am absolvit Facultatea De Geografie – Limbi Străine din cadrul Universității București, apoi un Master în Managementul Turismului în cadrul aceleiași Facultăți.

 

De aproape 11 ani lucrez la o multinațională, lider în crearea de soft (hărți digitale) pentru marii producători auto. În această perioada, am creat și digitalizat harta rutieră a României, inclusiv a Otopeniului, aproape de la zero. Am coordonat proiecte lucrând cu echipe din India, Olanda, Ucraina și România; pe lângă produsele de calitate rezultate, am acumulat și experiență în acest mediu multicultural, experiența pe care vreau să o folosesc și în dezvoltarea Otopeniului.

 

Sunt un om de echipă, vertical și atent la detalii.

 

Principalul motiv pentru care candidez pentru un post de consilier local este acela că vreau să îmbunătățesc calitatea vieții în Otopeni. Orașul are nevoie de o infrastructură bine pusă la punct ( asfalt pe toate străzile, sensuri unice, trotuare lărgite și pistă de biciclete) și utilități. De asemenea, sistemul educațional are nevoie de un refresh, este nevoie de mai multe grădinițe și școli.