Despre Cosmin Ulman

Am 45 ani, sunt căsătorit, am doi copii și locuiesc în Otopeni de mai bine de 8 ani. 

Sunt medic stomatolog de 20 ani, iar acum 16 ani, împreună cu încă doi asociați, am deschis o clinică stomatologică. Această clinică a ajuns acum la un număr de 40 de angajați și este cotată în top 5 clinici dentare din București.

Sunt membru fondator și director PR al Societății de Stomatologie Estetică din România (SSER) și membru ales prin vot direct în Colegiul Medicilor Dentiști din București.

Am intrat în partidul Plus în decembrie 2018, nemaifăcând politică până atunci. Mi-am dat seama că simpla mea prezență la vot nu este suficientă pentru a schimba ceva în țara aceasta și, din aceste motive, m-am hotărât să mă implic mai mult. Pe lângă nemulțumirile de ordin general, există și nemulțumirile de ordin local, la nivel de comunitate (lipsa canalizării, mult praf, poluare, mașini parcate aiurea, lipsa asfaltului, a trotuarelor, clădiri construite haotic și multe altele).

Am găsit în partidul PLUS, în Otopeni, oameni alături de care împărtășesc aceleași valori și idei, oameni alături de care m-am implicat în a face partidul și apoi alianța cunoscute în Otopeni, prin diverse activități electorale și civice, oameni care-mi sunt alături, de încredere.

În Otopeni cetățenii întâmpină probleme atât de variate și deja cronicizate. Cred că cel mai important lucru, pentru ca acestea să se rezolve, este colaborarea eficientă în cadrul administrației, a reprezentanților tuturor partidelor, a membrilor consiliului local. 

Iar, pentru ca în acest mic punct de pe hartă să ne fie bine, trebuie ca întreaga țară să fie bine. Pentru că noi nu putem trăi într-o bulă minunată, într-o țară care suferă, fără să fim afectați. De aceea, trebuie sa facem tot ce ține de noi ( acțiuni civice, acțiuni electorale, implicare în viața comunității, donații și multe altele) și să ne luptăm pentru drepturile noastre, pentru ca să beneficiem de legi bune, corecte și, nu în ultimul rând, să facem din România țara europeană de care să ne mândrim.