Despre Cristina Mocanu

Am 66 de ani şi sunt membru al Filialei USR Otopeni din anul 2018, când am hotărât să mă implic în activitatea politică alături de un partid  care mă reprezintă, cu politici de guvernare corecte.

Sunt de profesie analist programator, de aproximativ 40 de ani. După termimarea Facultăţii de Matematică Informatică  Bucureşti am fost repartizată la Centrul Teritorial De Calcul Electronic Constanţa, iar după desfiinţarea instituţiei în anul 1990 am lucrat atât în domeniul privat cât şi în administraţia publică ca analist programator. În acest moment sunt pensionară si mă ocup de propria mea afacere in domeniul programării. 

Locuiesc în Otopeni din anul 2014 și doresc să mă implic alături de colegii mei din Alianța USR PLUS Otopeni în proiectele importante ale oraşului cum ar fi transparenţa în administrația publică, digitalizarea, alocarea eficientă a banului public din administraţia locală, realizarea unei infrastructuri rutiere şi pietonale moderne, îmbunătăţirea sistemului de sănătate și a sistemului educațional.