Despre Radu Ghenovici

Sunt născut în 1977 și crescut în Otopeni și am avut ocazia să experimentez Otopeniul profund, Otopeniul prăfuit, neluminat. Am făcut grădinița în clădirea care și acum are aceeași funcțiune și care și acum împărtășește vecinătatea nefericită a cimitirului. Clasele I – IV le-am făcut în școala din Odăi, școală primară unde se făceau patru clase în doar două săli de clasă, acum aceasta transformându-se în Grădinița nr. 2.

 

Lucrez la propria firmă de arhitectură, o “afacere” de familie, unde activez pe partea de managment, design și grafică. În cadrul acestei firme m-am dezvoltat și am învățat continuu. Așa am devenit bun cunoscător de Archicad (BIM management, proiectare arhitectură), Corel și mai nou suita Affinity, Cinema 4D pentru modelare 3D fotorealista, cu motorul de randare Vray.

 

Am făcut pasul spre politică și m-am înscris în USR în 2016, la filiala Corbeanca, după care împreună cu alți 6 colegi am fondat filiala Otopeni. 

 

Din punctul meu de vedere dezvoltarea Otopeniul are la bază 4 piloni: 1. transparența administrației publice, 2.instigarea prin educație a locuitorilor la…a fi cetățeni activi, 3.buget axat pe dezvoltare durabilă și 4.investiții în dezvoltarea osaturii și țesutului urban, dacă se poate cu fonduri europene.