Despre Vlad Ciule

Am 43 de ani, am absolvit Facultatea Automatizări Calculatoare- Politehnica Timișoara și locuiesc în Otopeni de 5 ani, alături de soție și cei doi copii. Momentan lucrez în IT. Am rămas în România în speranța că lucrurile ar putea fi cumva îndreptate spre un făgaș normal. Nu am fost membru al vreunui alt partid politic, deși interes pentru viața cetății am avut dintotdeauna.


În ultimii 5 ani am mai văzut un rând de alegeri locale, promisiunile nerealizate și heirupul din anul preelectoral. Ce nu am văzut din partea primăriei: un efort sistematic de a crea efecte pozitive de durată pentru comunitate. În Odăi nu avem canalizare, nu avem trotuare, nu avem parc (locul de joacă de pe str. 1 Mai nu este parc), nu avem piste pentru biciclete, dar avem blocuri cu fosă, miasme, noroaie, maidanezi și țânțari-tigru.

Nu există vreo viziune de sistematizare, doar haos, substandarde și delăsare.

M-am implicat în politică tocmai pentu a schimba aceste lucruri, pentru a începe corectarea lucrurilor lăsate în voia sorții și a intereselor pe termen scurt. Acum este momentul când încă se mai poate da o direcție favorabilă pe termen lung pentru comunitatea noastră, de a schimba cartierul Odăile din zonă defavorizată, într-o alternativă modernă la centrul Otopeniului.