Echipa

Suntem diferiți unii față de ceilalți, dar ne mândrim cu acest lucru fiindcă asta înseamnă că acoperim o gamă largă de nevoi, probleme, zone în care ne-am stabilit reședința, statut și profesii.

Dar pe toți ne unesc aceleași idealuri și valori: libertate, integritate, transparență, meritocrație și dezvoltare. Suntem aici ca să aducem administrația publică locală mai aproape de cetățeni și să răspundem nevoilor tuturor locuitorilor, nu doar celor care ne votează.

Și NU ne oprim aici! Vrem să aducem alături de noi cât mai mulți profesioniști din toate domeniile, oameni cu idei și proiecte, care vor să se implice activ în schimbarea pe care toți ne-o dorim pentru orașul nostru.

Fii și tu parte din schimbare!

Mădălina Scurtu

Pozitia de Primar

Despre Mădalia Scurtu

Avocat
Mai multe despre Mădălina Scurtu

Gianina Lazanu

Consilier

Despre Gianina Lazanu

Sunt de profesie economist şi am o experienţă profesională vastă, de aproape 30 de ani, cea mai mare parte în domeniul privat. Mi-am inceput cariera profesională la o Primărie dintr-o comună din judetul Iaşi, activând, timp de 5 ani, în domeniul administraţiei publice.
Mai multe despre Gianina Lazanu

Septimia Dobrescu

Consilier

Despre Septimia Dobrescu

Am absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universității București și am în spate o lungă carieră profesională în instituții românești și internaționale. Expertiza mea este în politici publice și programe, în special în domeniile social și educație.
Mai multe despre Septimia Dobrescu

Vlad Ciule

Consilier

Despre Vlad Ciule

Am 43 de ani, am absolvit Facultatea Automatizări Calculatoare- Politehnica Timișoara și locuiesc în Otopeni de 5 ani, alături de soție și cei doi copii
Mai multe despre Vlad Ciule

Cristina Mocanu

Consilier

Despre Cristina Mocanu

Sunt de profesie analist programator, de aproximativ 40 de ani. Am absolvit Facultatea de Matematică Informatică Bucureşti. Am lucrat atât în domeniul privat cât şi în administraţia publică ca analist programator. În acest moment sunt pensionară si mă ocup de propria mea afacere in domeniul programării.
Mai multe despre Cristina Mocanu

Romulus Drobota

Consilier

Despre Romulus Drobota

Sunt de profesie inginer auto absolvent al Politehnicii din București şi am o experienţă profesională vastă. De-a lungul timpului am lucrat în 3 companii private atât în domeniul tehnic cât și comercial, iar din 2015 am devenind un mic antreprenor.
Mai multe despre Romulus Drobota

Bogdan Dorcioman

Consilier

Despre Bogdan Dorcioman

Am absolvit Facultatea De Geografie – Limbi Străine din cadrul Universității București, apoi un Master în Managementul Turismului în cadrul aceleiași Facultăți.
Mai multe despre Bogdan Dorcioman

Alexandru Mircea

Consilier

Despre Alexandru Mircea

Am 31 de ani sunt căsătorit și am 2 copii. În anul 2010 am obținut licența în Științe Administrative, specializarea Administrație Publică, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. În prezent, lucrez în domeniul bancar, la una dintre cele mai bine cotate bănci din România.
Mai multe despre Alexandru Mircea

Andrei Cordos

Consilier

Despre Andrei Cordos

Am urmat cursurile Universității Transilvania din Brașov, profilul „știința Informării”. Am activat exclusiv în domeniul privat începând cu anul 2002, în domenii conexe vânzărilor , managementului și marketingului.
Mai multe despre Andrei Cordos

Robert Bogdan

Consilier

Despre Robert Bogdan

Sunt Robert Bogdan, am 34 de ani, sunt căsătorit și tată a două fete. Provin dintr-un oraș mic de munte, unde am avut parte de o copilărie fericită, într-o comunitate pe care o prețuiesc pentru rolul pe care l-a avut în modelarea mea și unde am învățat să prețuiesc natura și să iubesc sportul, care mi-a fost cel mai bun stimulent pentru dezvoltare.
Mai multe despre Robert Bogdan

Roberto Maschiu

Consilier

Despre Roberto Maschiu

Membru al Aliantei USR PLUS
Mai multe despre Roberto Maschiu

Bogdan Gheorghe

Consilier

Despre Bogdan Gheorghe

Am 35 de ani și m-am născut în Otopeni. Sunt căsătorit, am doi băieți și în prezent lucrez ca Manager de Proiect în industria tipografica din 2013. Am terminat studiile tehnice și sunt de profesie Tehnician Mecanic. 
Mai multe despre Bogdan Gheorghe

Radu Ghenovici

Consilier

Despre Radu Ghenovici

Antreprenor, filozof, idealist & all around wise man
Mai multe despre Radu Ghenovici

Radu Delegeanu

Consilier

Despre Radu Delegeanu

Mă numesc Delegeanu Radu Adrian, am 55 de ani, sunt căsătorit si tată a doi copii. Sunt născut în Cluj-Napoca. M-am mutat în Otopeni în 2006 din Corbeanca, unde am locuit 10 ani. Profesia mea este de controlor de trafic aerian pe care o practic de 30 de ani. Am absolvit studii superioare profil engleza-franceza.
Mai multe despre Radu Delegeanu

Cosmin Ulman

Consilier

Despre Cosmin Ulman

Sunt medic stomatolog de 20 ani, iar acum 16 ani, împreună cu încă doi asociați, am deschis o clinică stomatologică. Această clinică a ajuns acum la un număr de 40 de angajați și este cotată în top 5 clinici dentare din București, atât ca imagine cât și ca număr de pacienți și cifră de afaceri.
Mai multe despre Cosmin Ulman

Alin Marin

Consilier

Despre Alin Marin

Membru al Alianței USR PLUS
Mai multe despre Alin Marin

Silvia Trifu

Consilier

Despre Silvia Trifu

Sunt Silvia Trifu, am 34 de ani și sunt economist de profesie. Am decis să mă implic în viața politică acum aproape doi ani, când am realizat că doar astfel poți contribui cu adevărat la schimbarea sistemului.
Mai multe despre Silvia Trifu